Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fikció, vagyis kitalálat

Felnőtt tartalom!

Felnőtt tartalom!

Tomika

2024. március 19. - Sandakutya

Ez lenne itt a bevezető, de még nem jutott eszembe semmi jó.

Tomika tudta, ide most valami érdekes, humoros, erotikus (bár az újabban nem megy neki) dolgot kéne írnia, de (hogy ez a rohadék de már megint itt van!) csak azon tud kattogni napok óta, mennyire nem hiányzik neki egy új kapcsolat.
Ja persze, egy odaadó, bármikor elérhető, hibátlan, fiatal, okos (nem baj ha nem okos), kedves, odaadó (ezt már írtam?) szexistennő bármikor szóba jöhetne, érte eldobna mindent, akár egy napra is, de (na már megint de) talán csak megint csalódás, gürc, bántás, fájdalom lenne belőle, vagy másnak okozná ezeket, abból meg elege van.

Ezért úgy döntöttem (igen, 1sz. első személyre váltottam), nem keresem már álmaim nőjét (vagy nőit), így is megtalált már annyi jó élmény és érdekes ember, rengeteg élvezet és szeretet. Maradok Rajongó Raminál.

El is meséltem Klárinak, hogy micsoda megvilágosodáson mentem keresztül.
- És te úgysem akarsz velem lenni sosem.
- Héjj! Megbeszéltük, hogy erélyesebben kell kampányolnod és akarnod, hogy összejöjjön a találkánk! - incselkedett ez a lány.
Mert kiderült, Klárika pont most ülne fel szívesen a Tomi lokomotívra, hogy a szerelem vonaton, a szauna hőségében együtt száguldjunk az élvezetek felé (bassz, bassz, bassz!).

Hát én nem bánom.

Indulás! Tchu-tchú!

1634641071_48-boobsphoto-name-p-porno-v-kupe-poezda-62.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://elmultam18evesbelepek.blog.hu/api/trackback/id/tr8018339507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása