Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fikció, vagyis kitalálat

Felnőtt tartalom!

Felnőtt tartalom!

Képtelenség

2023. május 03. - Sandakutya

Visszaolvastam pár korábbi írást, és szemet szúrt a nők gyenge jellemrajza. Az, hogy mennyire nem írtam le, ki-hogy néz ki konkrétan, a frizura, a tekintet. És nem azért, mert a szex a lényeg, vagy mert annyira felejthetőek voltak, de még nem is azért, hogy ne legyenek felismerhetőek. Vagyis nem csak.

Hanem azért, mert ennyi mindent nem lehet leírni, tovább adni, képtelenség ennyi jelzőt, ilyen választékosan és részletesen kifejteni, hogy milyen

a haja, a homlokán a ráncok (ha vannak), a szempillája, a zöldes, kék, vagy meleg, barna, kutyaszeme, az orra, a pofiján az apró pihék, az ajka, a fogai, a nyelve, a bőrén pár hiba, mitesszer, pattanás, a füle, a fülcimpája (ha van neki), a nyaka, a kulcscsontja, a válla, a felkarja, a bicepsze (ugye milyen nagy? hát persze!), a hónalja, az integető izma, a könyöke, az alkarja, az erek a belső felén, a csuklója, a tenyere (neked meg van szakadva az életvonalad?), az ujjai (a vékonyat szeretem), a körmei (a hátamba vájva van a helyük), a háta, a gerince, a melle, a bimbója, a bimbó udvara, az anyajegye(i), a bordái, a hasa, a köldöke, a csípője, a dereka, a feneke vonala, a punciján és fölötte a szőre (ha van neki), a csiklója, a nagyajkak, a kisajkak (a salátalevelek),  az ánusza, a combja, a vékony visszerek rajta (ha van), a combja belső része (milyen csikis!), a térde, a térdhajlata, a vádlija (anyám, de szexi!), a sípcsontja, a lábfeje, a kis béna ujjai, a szép körmei, a sarka, a talpa és a bőrkeményedései.

Vagy hogy hogy néz, hogy hunyorog-e, hogy bújkál-e kis mosoly a szája szélén, ha valami butaságot készül mondani, hogy horkantva nevet-e, hogy milyen, mikor az egyik szemébe lóg a haja, ha kacag, és a szeme megtellik könnyel, vagy ha szexre éhesen hunyorog, a tekintetével parancsolja, hogy tedd már meg, hogy milyen  a hangja, csilingel-e, mikor a telefonban meghallod, vagy ha nevet, inkább szeretnéd nem ismerni, vagy hogy kiáltja-e a neved szex közben, és amikor megállsz, befejezi-e a megkezdett név kiáltását.

Vagy hogy mit gondol, mit érez, hogy élvez, hogy egyáltalán szeret-e a nő.

Képtelenség.

A bejegyzés trackback címe:

https://elmultam18evesbelepek.blog.hu/api/trackback/id/tr3717981454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása