Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fikció, vagyis kitalálat

Felnőtt tartalom!

Felnőtt tartalom!

A három puskétás

2023. május 05. - Sandakutya

Most nem jut jobb cím az eszembe. Csak röviden vázolom, mi történt. Vagy ez még csak a vázlat?

Etelka egy irodista csaj bent. Olyan 40 alatt valahol, festett vörös, arcán pici ráncok, amúgy a többi rendben van, és szépen öltözködik. A festett körmei nekem nem tetszenek, de hát, senki sem tökéletes.
Tudtuk, hogy több diplomája van, és vagy 3 nyelven beszél. Itt dolgozik vagy tíz éve, de most megkeresték kintről, és egy igen jó állás vár rá Németben, a mostani fizuja ötszöröséért. Nem, nem kurva lesz és nem is pornózni megy, annyira nem jó nő.

Szóval neki volt búcsú parti, szépen feldíszítve a kiállítóterem, pia is volt bőven, de az amúgy szerény csaj, egész este meresztgette a szemét rám. Nem igazán indított be, adtam a "nem érdekel, csak a piáért és a srácok miatt vagyok itt" dolgot. Le is szállt rólam.

Tánc is volt, kerioki, meg a szokásos, de úgy éjfél felé, lelőtték a bulit, mindenki elkezdett haza szivárogni. 
Eta nem nagyon akart menni, látszott rajta, hogy nem szeretné, hogy vége legyen, meg nem is volt ilyen jó buli, mióta itt dolgozik sosem. Kezdtünk elpakolni (igen, jó fej vagyok), Andris maradt, meg a Colos.

Eta csak ott sertepertélt a lábunk alatt, egyszer majdnem ráesett az asztal. Andris kiabált vele, "Vigyázz már, te...!", aztán egyszer a nő félrehúzta és suttogni kezdett a fülébe. Majd Andris, jó hangosan lebaszta, hogy halljuk mi is.
- Mondtam, hogy meglesz, nyugi már! Nézzél kifelé, ha villant egy kocsi lámpa, akkor itt az idő!
Miért kell ezzel a szegény nővel így bánni?

Végeztünk, elköszöntünk, megöleltük az "öreglányt" és ültünk be a kocsiba hárman. Andris még visszaszólt, hogy ne féljen, nem sokára visszajön.

Becsaptuk az ajtót és röhögni kezdtünk.
- A vén kurva!
- Szegény idős hölgy! - ezt nem én mondtam.
- Micsoda bevállalós picsa!
És hasonlók. Közben levettük a felsőnket, és feszülős pólót vettünk fel, mindenki egy számmal kisebbet, mint ami rávaló.

- Nézzétek, hogy bámul szegény. Már kétszer végigsétált az összes ablak előtt. Nagyon várja a betevőt!
Andris szinte megsajnálta.

Merthogy, Etának az volt a titkos kívánsága, amit csak Andris fülébe súgott két napja, hogy intézzen neki három pasit, akik jól ellátják a baját. Gondolta, úgyis lelép Németbe, ha ki is derül, itt hagyja a szégyent és vissza se néz többet.
Andris - mert tud titkot tartani - röhögve kérdezte tőlem, hogy most honnan a faszból akasszon le három pasit, akinek még fizetni is kéne, hogy megdöngessék Etelkát.
- Vállalom!
Az egyik tanuló srác hallotta, ahogy miről beszélünk.
- Ingyen!
- Colos, ne szórakozz már, ez nem vicc. Tényleg kéne valami megoldás. Megígértem neki.
- Én nem viccelek. Nekem régóta tetszik. Szívesen meg.. tudjátok.
Összenéztünk Andrissal. Egy pipa.
- Ha te is vállalod, akkor én leszek a harmadik - vigyorog rám Andris.
- Na hagyjál már. Azért van amitől én is undorodom.
Ez talán túl tiszteletlenül hangzott.
- Mondjuk Etától annyira nem, - tettem hozzá halkan, és még azt hogy - most úgysincs senkim.
- Ez az bazmeg, csapj bele! - és Andris vigyorogva nyújtja a kezét.
Míg belecsapok, leesik, mi nem stimmel.
- Te, és Kriszti? Nem fog haragudni?
- Áh! "Ha nem tudom, nem fáj!" Haladjunk! Gyere Coli, beszéljük meg!

Szóval így jutottunk idáig. Kezdtük belehelni a kocsi ablakát, és már kezdtünk fázni.
- Megyünk?
- Villants neki - buzdítottam Bandit.
Kiszálltunk, ajtó bebasz.
Megvan az a jelenet, mikor az Armageddonban, Bruce Willis és a többi naplopó, űrhajós ruhában baktat kifelé a hangárból, hogy most aztán ők kurvára megmentik a Földet?
Így éreztem magam. Csak a slow mo' maradt el.
Szépen alakzatban mentünk, kábé, mint a vadlibák. Hatásos lehetett, mert mielőtt az ajtóhoz értünk, Eta, már hátrálni kezdett.
Beléptünk.
- Fiúk, én nem gondoltam komolyan, illetve, nem tudom Andris mit mondott nektek, de vicc volt az egész, nem komolyan gondoltam...
És hátrált. Felkaptam egy félig üres vodkát az ablak mellől és azzal közelítettem a nőhöz.
- Megkínálhatlak?
Falnak ütközött, nem volt menekülés.
- Utálom a vodkát! - mondta, majd kivette a kezemből és kortyolni kezdte. Csak szaladtak a buborékok felfelé.
- Hej-hej-hej! Nem hányásig! - vettem ki a kezéből.
Megjött a bátorsága. Odahúzott, és csókolni, harapni kezdte a számat. Figyeld, a kis szende szűz!
Ezen a fiúk is meglepődtek. Mert a csőrözésen kívül nem sok érdekes dolog történt, mikor egy pillanatra kiszabadult a szám, megkérdeztem őket.
- Ti közben seggbe kukiztok, vagy mi van?
Na itt már felfogták, hogy nekik is lesz dolguk. Tapizni, vetkőztetni kezdték a nőt. Az egyik a szemüvegét vette le, a másik a haját bontotta ki, a melltartót, ki mit ért. Mire meguntam a csókot és eltoltam magamtól, már tök pucér volt a csaj.
- Gyere csak!
Coli finoman meglökte a nőt, és hagyta, hogy a karjába hulljon. Tuti nem most csinálta először. Felkapta és indult vele fel a lépcsőn Adri irodájába, terv szerint. Mit lehet tenni, csak neki volt műbőr kanapéja. 
Kiosztottuk a csőszájfékeket (igen, a gumit) és nekikezdtünk a feladatnak. Én kezdésnek nyalni kezdem a puncit, nedvesedjen rendesen, ugyan nem élvezett el, de nem is tudott figyelni, mert felül, két faszt kellett szopkodnia, még gumi nélkül. Abból a szemkontaktusból akartam kimaradni, azért választottam az alsóbb szinteket. Élvezte az egész helyzetet a nő, nyögött rendesen, bármi történt vele.
Ekkor jutott eszembe a kamera. A páncél zárva, holnap meg kell kérnem Adrit, törölje a felvételt. Bár... Mi van ha kiderül? Itt nincs kamera, a lentiek meg, nem sokat mutattak, max Etus vékony testét. Ha felégeti maga mögött a hidakat, akkor mindegy, nem?
Első akartam lenni a nőben, szóval nem hagytam, hogy a srácok eldöntsék, ők már jó kemények. 
Gumit fel és illesztem a nőbe. Még egy nyögéssel kevert sóhaj. Naná! Tudom ám, ilyenkor nem csak az érzés, amit a bőröd, vagy a testrészed közvetít neked, az az izgató, hanem a helyzet, a beteljesült álom, a titkos, izgalmas dolog, bármi. Ezek erősítik egymás hatását.
Gondoltam hárman vagyunk, nem kell takarékoskodni. Rángatni kezdtem a farkamon.
A kanapén térdeltem, ő a támlának dőlve, lábai nagyterpeszben, verem alá rendesen, míg ő próbál szopni, vagy faszt rángatni, hol az egyik, hol a másik kezével. Persze ilyen tempónál, nem sok élvezetet okozhatott a pöcsöknek.
Talán a pia, vagy hogy késő volt, de nagyon gyorsan közeledtem a véghez, még feljebb kapcsoltam és a folyamatos "ááááááá"-zását hallgatva beleengdtem a csajba, mármint a gumiba.
- Ti jöttök! - álltam félre.
Amíg a srácok eligazították - kérdés nélkül az egyik rögtön a seggéhez nyomta a brokit - , kicsit távolabb léptem, és az íróasztalba kapaszkodva lihegtem.
Nézegettem, és úgy találtam, masszív asztal. Próbáltam visszaemlékezni, végül is, ezen is megdugtam Adrit?
- Gyere, le akarom nyalni!
Ez Eta volt.
Remek, nem kell majd mosogatnom.
Hallod, először a gumiról szopkodta le a saját levét. Valakinek nagyon hiánya lehet. Aztán leszedte a gumit, eldobta, és rendesen szopni és a nyelvével takarítani kezdte a faszt. Alul is nyalta, a zacsimat is, és az alatt is. Az arcához nyomta, nagyon élvezte az érintését. Ami furcsa volt, mert az előbb játszhatott két ugyanilyennel.
Ezek közben pakolták, de nem olyan tempósan. Talán Andrisnak ez a szokása. Kivárásra játszik. Coli volt alul, rajta ült a nő, a farka a fenekében. Nem sokat mozoghatott benne, ahogy elölről a másik lökötte a puncit. De úgy is a nő volt a lényeg. Neki adjuk az ajándékot.
Olyan ügyes volt Etelka, hogy kezdtem megint jól érezni magam. A farkam olyan vastag volt, alig fért be a szájába. Most ügyesebb volt, mert egyik kezével tudott kapaszkodni, és a másikkal és a szájával teljesen átadhatta magát nekem.
Áh, miért is ne?
Megmarkoltam a haját és a torkába toltam a faszt.
Nem ellenkezett. Kihúztam, lihegni kezdett, majd lelkesen a szemembe nézett. Ahogy én láttam, egyáltalán nem bánta, sőt tetszett neki a dolog. Hát jó, akkor legyen.
A baszás ritmusára rángatni kezdtem. A nyelvét a foga és a faszom közé tette, illetve az ajkait beszívta, hogy azzal is védje a fogától a lőcsöt. Még a végén beleszeretek!
Ment a gh-gh-gh-gh, végül az egy be, egy kihagy, egy ki ütem szerencsésebbnek tűnt, így minden másodikra kapott levegőt. Az esti kocogásaim jutottak eszembe, ahogy a lépés ritmusára veszem a levegőt: szív-szív, fúj-fúj. Persze ez jobb.
Jól szórakoztam. Szabad kezemmel néha megcsaptam az arcát, érezze a törődést. Csak finoman, csattanjon, de ne fájjon. Vagy csak picit.
Annyira tetszett a dolog, hogy egy pillanatra ki is vettem a szájából, lehajoltam hozzá, és összeszorított foggal mondtam neki: "Ügyes kis kurva vagy!".
Harapós csók az ajkára, és folytattam az előző műveletet. Úgyis mindjárt élvezek, nem kell sokáig "szenvednie".
Viszont most pofon helyett, megragadtam a szabad mellének a bimbóját és ütemesen rángatni kezdtem, vagy csak csíptem és húztam, a baszás ütemétől úgyis mindig húzódott és izgatta a csajt.
Nem kellett sokáig várnom, kijjebb húztam a faszt, nehogy a kiömlő geci a tüdejére menjen és hívni kelljen a mentőket. Nekem, már.. nagyon.. nagyon.. jó..
Hú bazmeg. Mikor kinyitottam a szemem, a csaj csak nyelt és mosolygott. Már tudott, nem feszítette szét a száját egy erdélyi sós kifli, só nélkül.
Elhátráltam az asztalig, kicsit ücsörögtem, majd úgy döntöttem lezuhanyozok. Ez a kettő meg had kúrogassa kedvére.
Zuhany után, már ruhában a váróban ültem, majd feküdtem le egy fotelba. 
Nem sokára jött Bandi.
- Hmm, ez jó volt!
- Jó bizony! Töki?
- Még fent van, azt mondta, most már ő is ki akarja próbálni a pinát is.
- Ah, értem.
Ahogy kimondtam, Coli már meg is jelent.
- Mehetünk!
- Ez gyors volt! - vigyorgott Andris.
- Áh, csak befejeztem, amit hátul elkezdtem.
- Akkor menjünk!
- Elköszöntetek?
- Én nem.
- Én sem.
- Ne már! Ránézek.
Felszaladtam elköszönni, és megkérdezni, hívjunk-e taxit. 
A nő félig eldőlve feküdt a kanapén, meztelenül, összetörve, puncijából szivárgott a saját leve, a haja össze-vissza, és alszik.
- Eta! Etelka!
- Igen, igen? - eszmélt fel, és ó-t formált a szájával, a levegőben egy faszt fogott, legalábbis ezt gondolta félálomban csukott szemmel.
- Etuska! Gyere, zuhanyozz, és menj haza!
- Jó, jó... - és visszaaludt.
Nabazmeg. Szóltam a srácoknak, hogy én rendbe szedem a nőt, ne várjanak meg.
Vagy 10 perc volt, míg be tudtam támasztani a zuhanyzóba. Aztán le kellett vetkőznöm, és nekem megmosdatnom, mindenhol. Közben félig aludt. De a végére, azt hiszem egészen felébredt. 
- Én úgy szeretlek Tomika!
- Na persze - morogtam, míg a barnító krémet verettem le a fenekéről.
- De tényleg, te voltál a kedvencem mindig is. És olyan jó volt szopni a farkad! És ahogy a fejem a faszodra húztad.. !
- Most már ébredj fel, jó? Kis hideg víz?
Nem szerette. Persze én is kaptam belőle, de muszáj volt. Egy félóra alatt egészen embernek kinéző valaki lett belőle. Na a nőtől még messze volt. Betoltunk két ingyen kávét - fél kettőkor hajnalban nincs is jobb annál - és taxit hívtam.
Mikor kiszállt, még megkérdeztem.
- Biztos rendben leszel?
- Persze, menj csak, és köszi! Szia!
- Ha hazaértem felhívlak, vedd fel!
- Jó!
Persze hiába hívogattam, nem vette fel. Bíztam benne, hogy csak alszik és nem kötötte fel magát szégyenében.

Reggel szerencsére már az üzenete fogadott: "Minden rendben, jól vagyok, szuper volt! Köszönd meg a fiúknak is a nevemben!". 
Na, akkor ez is pipa.

Oké, nem lett rövid. Amúgy tudom, a három testőr és a négy muskétás helyesen, de nem kért negyediket és Etának így is majdnem 100%-ban teljesült az álma. Szerintem így se bánta meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://elmultam18evesbelepek.blog.hu/api/trackback/id/tr9817982270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása