Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fikció, vagyis kitalálat

Felnőtt tartalom!

Felnőtt tartalom!

Írok

2023. szeptember 10. - Sandakutya

Fekve, szex közben, vagy csak kómásan, félig elaludva jönnek a jobbnál-jobb gondolatok: "ezt is megírom, ezt se felejtsem el, meg ezt...". Vagy amikor a zacsimon játszik némán, csak simogat, vagy a körmével cirógat. Rami. Ki más?

Klárival heti egy telefon, vidámak vagyunk, jól érezzük magunkat, én élvezem a hangját, a nevetését, ő az enyémet. Tervezzük, hogy majd, nem sokára együtt leszünk újra. Bár még nincs biztos. Sztem egy hónapon belül kizárt.

Közben mikor Ramival vagyok, jönnek a gondolatok. A tükör dolgok, meg minden is. 
Ja! Rami legjobb barátnője "Klári". Nem az a Klári, csak a neve az. Már ki sem akadok az ilyeneken.
Amúgy az még mindig durván megvan, hogy olyan szerelmesen tud simogatni, órákon át, ahogy én annó Klárit, és ahogy bármikor újra megtenném megint, és megint.

És eldőlt, lehet, mostantól mindig így lesz: bár a szex jó Ramival, elélvezni csak úgy tudok, ha közben Klária gondolok. Mindig. 99%-ban. Ez már gáz? Orvosi eset? Nem érdekel.
Ha kell, százszor lejátszom magamban ugyanazt a képet. Újra és újra.
- Nézd, itt egy pina. Ezt kell jól megfarkalni. Mit lehet ezen nem megérteni? Bassz már, te szemétláda! Keféld szét a seggem!
Ilyen kedves szavakkal isnpirált Klári, ahogy hason fekve, szét húzta a fenekét, de persze igazából punciba akarta, a "seggem" részt, csak azért mondta, hogy felhúzzon.
Hát sikerült. Nem felejtem. Nem hittem volna, hogy ezek a szavak fognak hozzásegíteni pár orgazmushoz, úgy, hogy egy másik nőt dugok közben. Furcsa az élet. Vagy én vagyok az?

Amúgy jó Ramival. Szinte minden. 
Sokat segít az életben, ami Klárira nem volt jellemző. Ő annyit segít nekem, mint én annó Klárinak. A hozdd ide, vidd oda, csináld meg, elmennél érte, főzök neked, bla-bla. Ilyenekre gondolok. Ez jó.
Csak... Mindig ott a csak. Nem kívánom vissza Klárit, ugyanígy szakítanánk, akkor már talán végleg. De nekem olyan kéne, akiben a két nő jó tulajdonságai megvannak. Na jó, egy-két rossz is lehet.
Aztán mi van, ha megkapom azt a nőt, és egyszer csak kidob? Nem tom. Semmi. Tovább lépek. Lehet megsiratom, pláne, ha eljutok olyan érzésekig, amiket Klári iránt érzek éreztem, vagy amit Rami irántam.
Fsz se tudja.

És most itt fekszem Rami ágyában és ezt írom. Nájsz.

A képen nem én vagyok. Hülye!

1633583374_69-titis-org-p-naked-girls-in-bed-erotika-74.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elmultam18evesbelepek.blog.hu/api/trackback/id/tr9718153346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása