Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fikció, vagyis kitalálat

Felnőtt tartalom!

Felnőtt tartalom!

Ili was here

2022. november 09. - Sandakutya

Szinte minden reggel annyira áll a tököm, hogy nem is értem.

Szépen ébredezem, épp úsznak ki a fejemből a megmaradt álom-foszlányok - épp valami falat vakoltam, amihez nem igazán értek, - mire azt veszem észre, hogy egy vastag karó van az alsógatyámban. Feszül, mint a fene. Nem mondom, jó érzés, csak néha dühít, hogy végre megúszom, hogy folyton a pina körül járjon az eszem, erre reggel tessék!
- Helló Haver! Itt vagyok ám! Majd szétrobbanok! Puncit nekem!

Egy nő, talán úgy tudja elképzelni, mintha "minden" reggel úgy ébredne, hogy egy jó nagy répa van a puncijában. Egy olyan, amit a Tescoban árulnak. Gondolom. Bár lehet, hogy sántít a hasonlat.
Forgolódok, jobbra-balra, de csak nem múlik. Közben kelni kell. Mennék a dolgom intézni a klóba, mint minden rendes ember, de ugye így fizikailag (biológiailag) nem lehetséges. Sétálgatok, és várom, hogy múljon. Sütök egy kávét, azzal is megy az idő, mire végre, elfoglalhatom a helyem a trónon.
Nehéz az élet. Tudom, pár év múlva örülni fogok, ha kék bogyóval hasonló eredményt érek el, szóval ne sírjon a szám.
Amúgy igyekszem nem a muffra gondolni, pornót is ritkán nézek, ha viszonylag jól vagyok tartva. Tegnapelőtt pont itt volt Ili, szóval ezzel sincs baj.

- Bocsi, a férjem feltartott - lép be magyarázkodva, mert tíz percet késett.
Szóval van férje! Csak kibukott. 
Épp gondolkozni kezdek rajta, most meg kéne-e sértődnöm, hogy megint csak egy szerető vagyok, de a cicije majd kiszúrja a pólóját, és másra nem tudok figyelni.

Pár hete volt nálam utoljára. Közben pár naponta írt: "Hiányzol!", "Szeretlek!" (ez nála nagyon mást jelent, vagy lehet, hogy a férjét szívatta, hátha elolvassa az üzeneteit?), "Megdughatnál már végre!". Ilyenek. És persze sok-sok szívecske. Nem válaszolok, mert nem várja el, sőt, azt akarja, hogy ne írjak vissza. Ez ilyen. Szerintem csak életben akarja tartani a lángot. Mintha félóránként keményre szopna, hogy ha dugunk, akkor jó legyen. Fura csaj. Ez is.

Ja! Most, dugás közben Bendzsinek szólított. De. Ili. Nem Klári. Tuti, hogy szívatnak. Vagy ez (is?) dug Mikróval. Nem hiszem. Gondoltam, ha megint kiejti a száján, kedvesen a fülébe súgom: "ANYÁD!". Vagy, hogy "Klári is így hív, de vele jobb a szex". Persze akkor megint nem látnám két hétig. Kinek kell az?
Úgy csinált, mintha mi sem történt volna, és elhitte, hogy meg sem hallottam.
Azért mikor kiengedtem az ajtón, puszi a szájra és "Szia drága Eszti, izé.. Ilike!". És mosolyogva becsuktam. Láttam rajta, hogy nem tudja mit reagáljon. Jó móka volt. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://elmultam18evesbelepek.blog.hu/api/trackback/id/tr8317823511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása