Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fikció, vagyis kitalálat

Felnőtt tartalom!

Felnőtt tartalom!

A franc se akarta kiverni

2023. január 11. - Sandakutya

Csak úgymond miért ne, régen voltam már a pornó oldalon, hát lássuk. Persze az ajánlat első hat videója mind bejött. Ilyen se volt még. El kezdtem nézni, ahogy gyönyörű szép valagakat kúrnak hátulról, hol fenékbe, hol punciba, és csak az a régi nő járt az eszemben.

Nagy fenék, közel sem ilyen szép alak, de hálás, és viszonylag élvezetes volt. Most már biztosan ügyesebbek lennénk mind a ketten.

Erősen töprengeni kezdtem. A fürdőbe menjek egyedül szexelni, vagy írjak a csajra. Öt hosszú percig tépelődtem és igazából megmozdulni sem akartam, pláne nem kocsiba ülni, piát, gumit venni, elautózni az új kocsikámmal meg egyebek, de egész héten ez a nő járt a fejemben. Csak meg kéne hágni!

Írtam neki. Újabb öt perc, míg a küldés gombot is megnyomtam. Határozott voltam. Vagy nem? Nem véletlen rúgtam fel a kapcsit annó. Valami nem klappolt.
- Helló, felugorhatok ha jó neked, és megadhatnám azt az örömöt, amit ígértem a múltkor. Dőreség volt kihagyni, tudom. Jóvá teszem!
Kicsit gáz volt, hogy  a küldés után azonnal a visszavonás jutott eszembe. Megnyomjam? Ne nyomjam? Mármint nem a csajt. Még.
Tegnap tíz óta nem volt aktív, de megkapta az üzim.

Na, most meg vagyok lőve. Várok, hogy mit szól. Három van, hatig (nyolcig) no hoki, no pia. Hátha rábólint a "randira". Aztán a farkamra.

Bár inkább az a valószínű, hogy nemet mond, vagy inkább semmit, és egyedül kell eljutnom a csúcsra.

...

Juj, 8 perce megtekintette. Úgy izgulok!

Amíg várok, a csajok kimerevítve a monitoron. Egy félvér szopik, egy japánnak a melleit izgatják két vibrivel, egy fekete szopik, egy szőke hosszú hajú nagy csöcsű csak mosolyogva fekszik, aztán egy barna meztelen kezében pezsgős pohár, fiatal szőke szopik, másik hátulról várja  a betevőt, és egy hatalmas tökéletes valag, ahogy egy broki van elmerülve a punciban. Érdekes.
Legalább fenn tartják a vágyat bennem.

Na, mi a kaja?

...

Kínai volt. Mármint az étel, de tényleg. Bár egy rendes kínai erre biztos azt mondaná, ilyen amerikai szarokat ő nem eszik.

...

Na meg is vagyunk. Egy egy órás rádumálás és béna keresztkérdésekre hazudozás válaszolgatás után, kötélnek állt. Vagyis a kötél dolgot még nem beszéltük át, de valószínűleg ki akarja majd próbálni. Ezek a mai csajok nagy ribancok. Egy natúr dugásért már a telefont se veszik fel. De ezt két nap múlva meghágom. Lehet. Bár zokon vette, hogy legutóbb se szó se beszéd lepattintottam és hónapokig szóba se álltam vele, de most ő kell nekem. Mert nincs más. Illetve...
Azt mondom, még mindig sikerem van a nőknél.
Valójában ő volt az utolsó szalmaszál. Ha ő nem bólint rá(m) - lásd feljebb - , akkor ismerkednem kéne, személyesen, vagy neten, mint az állatok. Hmm. Megkopott a sármom? Vagy csak pont olyan köcsög vagyok, mint régen? Nem. Csak a pezsgő beszél belőlem. Őszintére buborékoztam magam. Na proszit!

Az erotomán, csúnyácska, "engem nem basz meg senki" nőkre!
Bármikor jobbak, mint egy amerikai barátnő (Kézi). Vagyis legtöbbször.

420430-420430.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://elmultam18evesbelepek.blog.hu/api/trackback/id/tr8517867667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása