Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fikció, vagyis kitalálat

Felnőtt tartalom!

Felnőtt tartalom!

Hisztis Pisti nyűglődése

2024. augusztus 02. - Sandakutya

Nem, nincs új f.sz a nap alatt, ennyi is elég, aki van, velem az élen, magamra értettem, csak az alliteráció miatt... mindegy.

Alcím: Most fuckable fruits

Ez jött szembe velem a youporn-on. Nem is értem. Egy faszi, leteszteli, melyik gyümölcsök a legalkalmasabbak szerelmetes együttlétre, orgazmikus jelleggel, priváte, vagyis egyedül. Az milyen má'?

Klári és a néni voltak nálam hát, persze!
Jó kis programokat találtunk ki, sétálgatás, városnézés. Minden idős ilyen keveset alszik? Vagy csak néha? Késő estig fent van, aztán hajnalban meg kukorékol. Azért szerencsére jutott időnk az éjszaka egymásra is Klárival.
Óh! De finom ez a nő! Sosem unom meg! Folyton udvarolok neki, az ágyban, is/főleg ott, és már tényleg visszafogom magam, mert mindig Ramit hallom a saját számból. Másképp is fogalmazok, szándékosan.
- Olyan kibaszott gyönyörű vagy, mint egy zsenge húsz éves!
- Neked - jegyzi meg hitetlenül.
Csodaszép a bőre!
- Megnéznéd a fenekem, van itt valami, ami nem volt ott, pattanás, vagy mi lehet? - kérdezi.
Persze hogy naná és jó fej vagyok. Ingyen pornó? Bármikor!
Simogatom az ominózus pontot és narrálom az érzéseket.
- Gyönyörű, puha, selymes a bőröd! Semmi se látszik. Érezni, kicsit talán szárazabb a bőr, de ugyanolyan tökéletes, mint mindig. Talán másik szappan, vagy tusfürdő miatt. - nyugtatom meg.

Sokat gondolkoztam rajta, de nem nagyon maradt meg az éjszakai szex. Pedig tökéletes volt, azt tudom! Egyszerűen túl sok minden történt és az új élmény felülírta a korábbi emléket.
Azt tudom, hogy megint új dolgot csináltunk. Vagy olyat, amit sok éve nem. Ez nincs megtervezve, egyszerűen csak észreveszem magam, ahogy tolom valami lehetetlen pózban és azon kattogok, mi a fenéért nem csináltuk ezt még sosem?

Oké, a lefekvés, az rémálom.
Ő az a fajta nő, aki zuhany után nem bújik rögtön az ágyba. Eleve a zuhany is vagy 40 perc. Aztán alapos-alapos (nagyon kiterjedő hosszú és lassú) fogmosás. Mintha nem tudná, hogy úgyis fehérjével lesz tele hamarosan a szája.
Aztán mikor üde, friss és kívánatos (előtte is az volt), akkor főz egy teát. Ha nincs tea, csak úgy forró vizet. Mert a folyadékbevitel az kell elalvás előtt. Nem sok, átlag fél liter elég. Oké, én tudom, hogy valakinek úgy élvezetesebb a szex, ha tele a hólyagja, de ő még nem mondta. Vagy nem figyeltem pont. Szóval tea letudva, akkor jön a testápoló. 5-10-15 perc. Hangulatfüggő. Szívesen megcsinálom, de volt, hogy nem akarta, mert akkor úgyis szex lesz belőle (én meg mondom mi van?). 
Szóval én is tisztán, fekszem az ágyban, próbálok nem elaludni, áll a cerka mint atom és várok. Megéri várni, tudom. De most töményen jött, hétvégén 3 éjszaka, abból kettő a normál kanossza (ld. feljebb). Persze hogy imádom, ez nem kérdés.
Végül bebújik mellém. Kicsi takaró/ventilátor, télen hideg van/ablak kinyit-becsuk műsor. Már fel se veszem. Tuti másnál is van ilyen. Még ezeket a hülyeségeit is szeretem. Többnyire.

Aztán általában nem kell kérni, a lényegre tér. Szeret (asszem), ezért szeretkezünk. 
Misszionáriusból kezdve, felhajtottam a lábait a levegőbe, majd feljebb, majdnem a fülei mellé a térdeit. Magától rájött, hogy át kell karolnia a lábait, hogy megtartsa őket, amíg én behatolok, igazán, mélyen. Majd kijjebb, mert már sok vagyok.

Később, a végéhez közeledünk.
- Kefélj, kefélj még! Azt akarom, hogy így élvezz belém! - könyörög a nő.
Nem tagadhatom meg tőle.
- Ah, de jó! Milyen régen csináltuk már így - suttogja Klári.
Ahogy félig térden hasalva fekszik nyomja az arcát a lepedőre, még párat lökök, én, vagy a vágy ráng még kettőt, nem tudom, és lihegve szűröm a szavakat.
- Emlékezz csak vissza, miért is.

Imádom, imádom. Vagyis, jó vele a szex, állati jó, kurvára imádok vele kefélni. 
Kifejtette, hogy amúgy az életben szégyenlős, de van olyan barátnője, akinek simán elmondta, hogy dugni jár hozzám, mert az annyira jó.

Pfuj, annyira laposan írok, hogy lecsúsznak a betűk a monitorról.
Hiába, majdnem egy hét eltelt, és nincs már meg. Csak az érzés. 

Ja, meg hogy most kicsit utál egy félreértés miatt. De azért Zsombiról elmesélte mennyire gáz, a lakása, a konyha, fürdő, nem ízléses, lepukizott, koszos és tényleg kukázni kéne a hapsit, vagyis úgy néz ki, hogy lehet, ő már dobta Klárit, de bla-bla...

Szóval lehet, hogy mindegyikőnknek keresnie kell valakit.

0003-05_1800.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://elmultam18evesbelepek.blog.hu/api/trackback/id/tr7218459219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása